Diensten

Veel ervaring, goede service en een vertrouwd gezicht in de regio. Holland installatietechniek biedt oplossingen en ondersteuning op het gebied van installatietechniek.

U kunt bij ons onder andere terecht voor loodgieterswerk, het installeren van cv-ketels, vloerverwarming, zonnepanelen, sentry boilers, radiatoren, sanitair, zonne ventilatoren & airconditioning. Daarnaast zijn wij vooruitstrevend op het gebied van duurzame technieken en oplossingen.

Wij werken met de beste merken. Bij Holland Installatietechniek hechten wij veel waarde aan service. Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor bijvoorbeeld het onderhoud aan uw CV-ketel en nemen u daarbij de zorg uit handen. Wij nemen een maal per jaar contact met u op en komen op een voor u geschikt moment langs voor uw ketelonderhoud. Zo bent u verzekerd van een veilige ketel en een jaarlijks terugkerende servicebeurt.

Wij bieden u een scala aan merken zoals Remeha, Sentry, Atag, Nefit, Bosch, Vaillant en nog veel meer. Onze merken hebben wij geselecteerd op kwaliteit, design, functionaliteit, veiligheid en comfort. Samen met ons vakmanschap en onze goede service kunt u rekenen op een product dat voor jarenlang gebruiksplezier zorgt.

 

Bethelstraat 19 6671 CH Zetten Tel.:06-51560094 info@hollandinstal.nl www.hollandinstal.nl leveringsvoorwaarden

Copyright © 2013 v. Holland Installatietechniek