Verwarming

Goedwerkende centrale verwarming is essentieel voor comfort in uw huis. Wij installeren uw CV-ketel, boiler, geiser, zonnepanelen, zonneboilers, radiatoren of vloerverwarming met de grootste vakkundigheid. Daarnaast denken wij graag met u mee, zodat uw verwarmingsinstallatie altijd voldoet aan uw eisen en wensen.

 

Behalve voor het installeren van complete centrale verwarming, zijn wij ook de juiste partner voor het oplossen van complexe problemen aan uw cv-ketel, radiator of vloerverwarming. Wij raden aan om uw cv-installatie ook jaarlijks door ons te laten onderhouden. Zo worden storingen voorkomen en komt het ten goede aan de levensduur van uw installatie.

Wilt u besparen op uw dure energierekening? Denk dan eens aan duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, sentry boilers, warmtepompen of pelletkachels. U bespaart niet alleen geld, maar u draagt direct bij aan de verbetering van het milieu. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor uw situatie. Vervolgens zorgen wij voor een vakkundige installatie.

Onder deze dienst kunnen verschillende soorten werkzaamheden vallen. Bij Holland Installatietechniek verstaan wij hieronder:

 

CV-Ketels, Boilers of Geisers

Vloerverwarming

Radiatoren

Onze merken:

Bethelstraat 19 6671 CH Zetten Tel.:06-51560094 info@hollandinstal.nl www.hollandinstal.nl leveringsvoorwaarden

 

Copyright © 2013 v. Holland Installatietechniek